Нужни продукти
250 гр. фини овесени ядки
1 яйце
125 гр. масло
1 с.л свинска мас (масло)
10 с.л. брашно
1 бакпулвер
1 ч.л канела
1 ч.ч захар
1 ч.ч /без един пръст/ олио
сода бикарбонат на върха на ножа
подготовка 15 минути
готвене 30 минути
общо 45 минути
Стъпки

Всички продукти се смесват. Правят се топченца, колкото голям лешник, поставят се на голямо разстояние, защото се сплескват при изпичане.
Пекат се в загрята фурна на 200 градуса около 10 минути и или докато съвсем леко покафенеят.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
18.11.2009 г. 15:44 Полезен 0

овесените ядки фини или цели?

пепи коментира
Подобни рецепти