Пилешко в гювеч
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    500 гр пилешко филе                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    4-5 картофа                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    около 300-400 гр. гъби                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    2 глави лук                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    200 гр. топено сирене                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    олио                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    черен пипер                                     
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    сол                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                15
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                90
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                105
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Филето се нарязва на средно големи парчета, картофите, лука, гъбите и топеното сирене - на кръгчета. Подреждат се ред картофи, после лук, гъбите, след това месото и топеното сирене отгоре. Ако ви останат продукти се повтаря отново. Сол и черен пипер на вкус се добавят накрая, заедно с малко олио и половин чаша вода. Приготвя се за 90 минути във фурна на 220 градуса.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти