Нужни продукти
250 гр. гъби
1 глава лук
25 гр. масло
2 бр. яйца
200 гр. малки домати
1 к.ч. изцедено кисело мляко
200 гр. кашкавал
магданоз
черен пипер
сол
подготовка 30 минути
готвене 15 минути
общо 45 минути
Стъпки

Лукът се нарязва на ситно и се задушава заедно с гъбите в маслото.
Добавят се цели обелени домати.
Подправя се със сол и черен пипер и се изсипва в тавичка.
Яйцата, киселото мляко и щипка сол се разбъркват и към тях се прибавя ситно нарязан магданоз.
С тази смес се заливат гъбите и се запича.
Кашкавалът се настъргва върху ястието и отново се слага във фурната до порозовяване.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти