Нужни продукти
500 гр. кайма
4 кренвирша
6 картофа/сварени/
кашкавал
сирене
6 яйца
1 домат
чубрица
краве масло
подготовка 15 минути
готвене 40 минути
общо 55 минути
Стъпки

В 6 гюведжета се слага първо каймата. След това се редят кренвиршите нарязани на кръгчета. Върху тях се слага малко кашкавал и варените картофи. Следва малко сирене, малко кашкавал, чубрица и кравето масло. Запича се около 30 мин. Чуква се по 1 яйце и се пече още 10 мин. Приятен апетит.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
08.07.2024 г. 16:33 Полезен 0

Разбира се, доматът може да се добави след маслото, преди добавянето на яйцето. Това ще придаде свежест и допълнителен вкус на ястието. Благодарим за коментара!

Chef Vkusnotiiki коментира
Подобни рецепти