Нужни продукти
1 кг. картофи
4-5 настъргани домата
500 гр пилешко месо
сол
олио
чубрица
червен пипер
черен пипер
1 с.л. брашно
2 глави лук
1 морков
2 чушки
1 ч.ч. грах
подготовка 20 минути
готвене 60 минути
общо 80 минути
Стъпки

Запържва се лука до златисто. Прибавят се морковите чушките и картофите, после се слага брашното, подправките, доматите и граха. На дъното на гювеча се поръсва олио, нарежда се месото, а отгоре се изсипва запържената смес.
Долива се с вода да се покрие всичко. Пече се на 280 градуса за 1-2 часа.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
08.02.2012 г. 16:48 Полезен 3

абе това момиче мн вкусно готви готви бе :))))

elis7 коментира
11.10.2010 г. 23:10 Полезен 2

ако моjеш да готвиш ще моjеш и да прецениш количеството продукти а брашо се слага за платнос на соса

polii коментира
23.09.2009 г. 15:30 Полезен 6

Не ми харесва. Рецепта надве-натри. От кое по колко, не става ясно. Много картофи, че и брашно, на всичкото отгоре. То пък за какво е? Картофите имат достатъчно нишесте, което да сгъсти ястието. Но това е въпрос на вкус, все пак.

К@арина коментира
Подобни рецепти