Да се вари на бавен огън.

Нужни продукти
1 кг. пилешко месо без кокал
300 гр. пресни гъби
един буркан от 0,700 гр. печени белени чушки
500 гр. белени домати
3 средно големи глави лук
250 гр. бяло вино
подготовка 45 минути
готвене 20 минути
общо 65 минути
Стъпки

Запържва се месото до златисто, добавят се лука на филийки, изчистените гъби нарязани на филийки, нарязаните чушки, доматите и всичко това се задушава добре. След това се слага, бялото вино и вода също количество, колкото виното.
Вари се на бавен огън, докато соса не придобие средна гъстота. Сервира се топло с нарязан джоджен, пресен пожелание.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
18.09.2011 г. 23:37 Полезен 4

Рецептата е редактирана. Когато добавяте чушките добавете и доматите.

Любомир Ангелов коментира
18.09.2011 г. 18:51 Полезен 4

''500 гр. белени домати'' - и после какво ги правим тия домати

bobo69 коментира
Подобни рецепти