Любомир Ангелов

Новак

Много добре, вече направи първите си крачки. Продължавай така!

Медийна звезда

20 оценки като тези, които вече имаш, биха могли да направят от дома ти 5 звезден ресторант. Честито!

Звездичка

Някой е оценил рецептата ти. Кураж! Направи следващия си ход!

Критикът

Поздравления за новата ти значка. Продължавaй да оценяваш и да печелиш опит сред нашите потребители.

Папарак

50 снимки! Това вече показва страстта ти към рецептите. Поздравления за новата ти значка!

Корица на рецепта

Поздравления за новата ти значка, една добра снимка винаги ще направи ястията ти по-апетитни.

Коментари

18.03.2013 г. 23:08 Полезен 6

Когато млякото заври,котлона се намалява,сместа се добавя по-малко и се бърка постоянно,като започнат да се издигат балончета се маха от котлона.

Любомир Ангелов
Любомир Ангелов коментира
18.03.2013 г. 22:42 Полезен 4

В дълбок тиган, водата трябва да е повече от половината,можете да сложите и 1 ч.л. оцет.Сложете първо 4 яйца,като ги извадите, сложете другите.

Любомир Ангелов
Любомир Ангелов коментира