Любомир Ангелов
Коментари
Когато боба е накиснат от предния ден, по - бързо се сварява.
Маргарина можете да замените с масло.
Броя на палачинките зависи и от големината.
Сместа с изварата може да я пасирате,така тя ще стане гладка, като крем и тогава да добавите останалите продукти.
Когато млякото заври,котлона се намалява,сместа се добавя по-малко и се бърка постоянно,като започнат да се издигат балончета се маха от котлона.
В дълбок тиган, водата трябва да е повече от половината,можете да сложите и 1 ч.л. оцет.Сложете първо ч яйца,като ги извадите, сложете другите.
Не трябва да оставяте захарта да почернее,когато започне да покафенява се маха от котлона.
Задължително сместа се изсипва върху добре намазнена хартия и формата за печене.
Глазурата ще стане кафява ,ако се направи с натурален шоколад,разтопен на водна баня.
В тестото няма захар,но за плънката с тиква има.
Рецептата е за сос към готови палачинки.
Благодаря Ви за обратната връзка! Радвам се, че ви хареса супата и че я приготвихте по свой начин. Вкусните и лесни рецепти винаги могат да бъдат подобрени и приспособени към личния вкус и предпочитания. Приятен апетит!