Нужни продукти
300-400гр. хайвер от толстолоп
1 яйце
4 супени лъжици брашно
сол на вкус
чер пипер на вкус
2-3 стръка пресен чесън
подготовка 10 минути
готвене 30 минути
общо 40 минути
Стъпки

Нарязваме пресният чесън на много ситно заедно с перата, след което се смесва с хайвера както и останалите продукти.
Разбърква се добре за да се омеси хубаво всичко заедно.
В нагорещена мазнина с една лъжица сипваме от хайвера и пържим до порозовяване.
Готовите кюфтенца поставяме в чиния върху салфетка за да се отцеди мазнината, след което ги сервираме в чиния по избор и аранжираме!
Да ви е сладко!

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
01.12.2010 г. 13:56 Полезен 1

смятам че хубавоооооооооо

verkata69 коментира
Подобни рецепти