Кюфтенцата на Ици
Нужни продукти
300-400гр. хайвер от толстолоп
1 яйце
4 супени лъжици брашно
сол на вкус
чер пипер на вкус
2-3 стръка пресен чесън
подготовка
10
минути
готвене
30
минути
общо
40
минути
Стъпки
Нарязваме пресният чесън на много ситно заедно с перата, след което се смесва с хайвера както и останалите продукти.
Разбърква се добре за да се омеси хубаво всичко заедно.
В нагорещена мазнина с една лъжица сипваме от хайвера и пържим до порозовяване.
Готовите кюфтенца поставяме в чиния върху салфетка за да се отцеди мазнината, след което ги сервираме в чиния по избор и аранжираме!
Да ви е сладко!
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
смятам че хубавоооооооооо