Нужни продукти
1 кг свинско месо
500 гр моркови
5-6 по - големи картофа
2-3 лук глави
500 гр гъби
2-3 домата
сол
1-2 дафинови листа
1/2 ч.ч. олио
1 ч.ч. вино
1 ч.ч. вода
подготовка 30 минути
готвене 120 минути
общо 150 минути
Стъпки

Месото се нарязва на парчета, а зеленчуците на по-едри колелца.
В гювеча се нареждат последователно лука, морковите, гъбите, доматите и месото(то трябва да е по средата) и се прави втори ред от зеленчуците слага се олиото, виното, солта и дафиновия лист. Пече се около 2 часа, може да се подреди в по-дълбока тенджера и да се вари.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
17.05.2010 г. 14:46 Полезен 9

невероиатно месото става супер крехко само един недостатак(требва пода имаш подходиащ сад) :))) рецептата е супер и е супер лесно опитаите и вие :)

sabin коментира
Подобни рецепти