Нужни продукти
1 кг 500 гр овнешко месо
една голяма прясна зелка
250 мл олио
2 глави лук
1 домат
сол
червен пипер
щипка лимонтозу
подготовка 60 минути
готвене 90 минути
общо 150 минути
Стъпки

Месото, нарязано на парчета, пържете в горещата мазнина. След като стане готово, добавете нарязания лук и продължете, докато стане прозрачен. Оцветете го с червения пипер, налейте малко вода и оставете да ври около половин час. След това прибавете нарязаното зеле, сол на вкус, лимонтозу и домата, объркайте и оставете да къкри докато омекне и водата изври.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
15.11.2011 г. 12:22 Полезен 1

ПРЕКРАСНО ИЗГЛЕЙДА ТОВА ЯСТИЕ.6ТЕ ТРЯБВА ДА Г ПРИГОТВЯ О6ТЕ ДНЕС.БЛАГОДАРЯ ЗА ТАЗИ ПРЕКРАСНА РЕЗЕПТА!

darinka deneva коментира
Подобни рецепти