Овнешко с прясно зеле
нужно време
150 минутипорции
10-12трудност
- -сготвиха
2
Нужни продукти
1 кг 500 гр овнешко месо
една голяма прясна зелка
250 мл олио
2 глави лук
1 домат
сол
червен пипер
щипка лимонтозу
подготовка
60
минути
готвене
90
минути
общо
150
минути
Стъпки
Месото, нарязано на парчета, пържете в горещата мазнина. След като стане готово, добавете нарязания лук и продължете, докато стане прозрачен. Оцветете го с червения пипер, налейте малко вода и оставете да ври около половин час. След това прибавете нарязаното зеле, сол на вкус, лимонтозу и домата, объркайте и оставете да къкри докато омекне и водата изври.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
ПРЕКРАСНО ИЗГЛЕЙДА ТОВА ЯСТИЕ.6ТЕ ТРЯБВА ДА Г ПРИГОТВЯ О6ТЕ ДНЕС.БЛАГОДАРЯ ЗА ТАЗИ ПРЕКРАСНА РЕЗЕПТА!