Панирани кашкавалени хапки
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    200 грама кашкавал                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    3 яйца                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    300 грама олио                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    50 грама картофено сухо пюре                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                10
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                20
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                30
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Кашкавала се нарязва на кубчета. Овалва се в яйце, после в картофеното пюре и пак в яйце. Пържи се в силно нагорещено олио и е никакъв случай, не се обръща с вилица, а шпатула. С тази панировка, може да се пържи и сирене. Добър апетит!
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти