Пилешки дробчета 3 в 1
При подправките мащерката е задължителна от останалите подправки по избор.
Нужни продукти
600 грама пилешки дробчета
1 пакет гъбена крем супа
150-200 милилитра бяло вино (вода)
сол
соев сос
масло
мащерка
босилек
риган
розмарин
подготовка
10
минути
готвене
40
минути
общо
50
минути
Стъпки
Слагат се в йенско стъкло измитите и нарязани дробчета. Добавят се сол, соев сос, масло и подправките с течноста вино или вода.
Пече се на 200 градуса около 15-20 мин., и се залива с гъбената крем супа разтворена преди това в 250-300 милилитра вода и се допича до сгъстяване на соса (около 10-15 минути).
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти