При подправките мащерката е задължителна от останалите подправки по избор.

Нужни продукти
600 грама пилешки дробчета
1 пакет гъбена крем супа
150-200 милилитра бяло вино (вода)
сол
соев сос
масло
мащерка
босилек
риган
розмарин
подготовка 10 минути
готвене 40 минути
общо 50 минути
Стъпки

Слагат се в йенско стъкло измитите и нарязани дробчета. Добавят се сол, соев сос, масло и подправките с течноста вино или вода.

Пече се на 200 градуса около 15-20 мин., и се залива с гъбената крем супа разтворена преди това в 250-300 милилитра вода и се допича до сгъстяване на соса (около 10-15 минути).

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти