Пилешки дробчета 3 в 1
При подправките мащерката е задължителна от останалите подправки по избор.
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    600 грама пилешки дробчета                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 пакет гъбена крем супа                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    150-200 милилитра бяло вино (вода)                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    сол                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    соев сос                                     
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    масло                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    мащерка                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    босилек                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    риган                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    розмарин                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                10
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                40
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                50
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Слагат се в йенско стъкло измитите и нарязани дробчета. Добавят се сол, соев сос, масло и подправките с течноста вино или вода.
Пече се на 200 градуса около 15-20 мин., и се залива с гъбената крем супа разтворена преди това в 250-300 милилитра вода и се допича до сгъстяване на соса (около 10-15 минути).
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти