Нужни продукти
3 яйца
1 ч.ч. захар
1 1/2 ч.ч. брашно
1/2 пакетче бакплувер
3 ч.л. лимонена киселина
3 ч.л. какао
250 мл. прясно мляко или айрян от кисело мляко, но без захар
подготовка 20 минути
готвене 40 минути
общо 60 минути
Стъпки

Разбий яйцата със захарта. После прибави айрянът или прясното мляко. В брашното сложете киселината и какаото. Двете смеси се разбъркват заедно. Включете да се загрее гофретника, намажете го с масло и изсипете сместа. Добър апетит. :)

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
22.04.2011 г. 14:13 Полезен 15

тази рецепта не става

nema znachenie коментира
Подобни рецепти