Загрейте уреда за гофрети (ако нямате в някакъв друг уред)
Разбийте двете яйца в голяма купа, добавете и другите съставки, при което разбъркайте до получаването на хомогенна смес.
Излейте 2/3 от сместта в уреда. Печете 5 мин. или докато приключи изпарението.
Отстранете внимателно получената "вафла".
Процедирайте по същия начин и с останалата част от сместа.
Сервирайте вафлите, залети със сироп, топинг, шоколад или сметана.
Искам само да попитам дали това е точното количество на бакпулвера - 4 чаени лъжици? Защото ми се се трува доста. При положение, че едно пакетче го дават за 500 г. брашно?!
Брашното и млякото трябва да са в еднакви пропорции, защото иначе тестото става много гъсто.
Kato cqlo sa mn dobri, no moje brashnoto da e chasha i polovina, vmesto 2 :)
Az vmesto 1 sypena lujica zahar slojih 2 i stanaha mnogo hybavi :) + ako se sloji malko vaniliq idealno!
Опитайте с тефлонов тиган и ги печете като палачинки.
Imam samo edna zabelejka: samo s edna sypena lujica zahar nishto ne stava, inache kato cqlo se polychiha perfect! :)