Свински гърди в гювеч
Нужни продукти
1 кг свински гърди (според големината на гювеча)
1 кг картофи (според големината на гювеча)
2 бр. моркови
Универсална подправка на вкус
подготовка
20
минути
готвене
90
минути
общо
110
минути
Стъпки
Картофите и морковите се режат на едро и се поставят на дъното на гювеча. Поръсват се с универсалната поправка и се объркват. Нарязаното месо се нарежда отгоре, всичко се залива с малко вода и олио. Затваря се с капака и се пече 1-1/30 часа.
Mнения на кулинари
добави коментар
11.01.2010 г. 11:36
рецептата е страхотна става бързо, неиска голяма подготовка и всичко става много сочно и крехко.Има 6 от мен :)
Подобни рецепти
горе доло става за ядене