Нужни продукти
1 кг свински гърди (според големината на гювеча)
1 кг картофи (според големината на гювеча)
2 бр. моркови
Универсална подправка на вкус
подготовка 20 минути
готвене 90 минути
общо 110 минути
Стъпки

Картофите и морковите се режат на едро и се поставят на дъното на гювеча. Поръсват се с универсалната поправка и се объркват. Нарязаното месо се нарежда отгоре, всичко се залива с малко вода и олио. Затваря се с капака и се пече 1-1/30 часа.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
10.01.2010 г. 16:06 Полезен 0

горе доло става за ядене

nikolche коментира
11.01.2010 г. 11:36 Полезен 8

рецептата е страхотна става бързо, неиска голяма подготовка и всичко става много сочно и крехко.Има 6 от мен :)

веси коментира
Подобни рецепти