Сърца от кренвирш
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    8 кренвирша                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    8 яйца                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    300 грама сирене                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    200 грама кашкавал (не е задължитилно)                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                10
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                15
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                25
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Кренвиршите се режат през средата по дължина, но не до края. Извиват се във формата на сърце и се прикрепват с клечка за зъби. слагат се в намазнена с олио тавичка. В получената форма се натрошава сирене, върху него се чупи по едно яйце и се настъргва кашкавал отгоре. Пече се 10 до 15 минути.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            
            
                
                10.09.2011 г. 19:09            
            
        
        На колко градуса се пече :)
Подобни рецепти
                            
А може и да не се пече.Просто слагаш капак отгоре и на котлона-докато се стегне белтъка.