
Сърца от кренвирш
Нужни продукти
8 кренвирша
8 яйца
300 грама сирене
200 грама кашкавал (не е задължитилно)
Нужно Време
подготовка
10
минути
готвене
15
минути
общо
25
минути
Стъпки
Кренвиршите се режат през средата по дължина, но не до края. Извиват се във формата на сърце и се прикрепват с клечка за зъби. слагат се в намазнена с олио тавичка. В получената форма се натрошава сирене, върху него се чупи по едно яйце и се настъргва кашкавал отгоре. Пече се 10 до 15 минути.
Mнения на кулинари
добави коментар
13.09.2011 г. 23:12
А може и да не се пече.Просто слагаш капак отгоре и на котлона-докато се стегне белтъка.
Подобни рецепти
Na kolko gradusa se peche :)