Филе от пъстърва със зелена салата и кашу
Нужни продукти
800 гр. филе от пъстърва
1 бр. маруля
4 бр. чушки сиврия
50 гр. сурово кашу
1 връзка магданоз
3 с.л. горчица
1 с.л. сок от грейпфрут
1/2 с.л. мед
зехтин
сол
черен пипер
подготовка
20
минути
готвене
30
минути
общо
50
минути
Стъпки
Овкусете пъстървата със сол и черен пипер. Изпечете рибата в тиган с малко захтин. За приготвяне на соса смесете горчицата, медът и сока от грейпфрут и разбъркайте добре. За салатата накъсайте марулята, нарежете чушките, прибавете ядките кашу и овкусете със сол и зехтин.Поднесете порция от рибата със салата и соса.
Украсете с магданоз.
Ястието добре се съчетава с чаша охладено бяло вино.
Добър апетит!!
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти