
Шишчета асорти от риба
Нужни продукти
По 500 гр. филе от сьомгова пъстърва, треска и хек
1 връзка пресен магданоз
1 с.л. майорана
сока от 2 лимона
смлян кориандър
Нужно Време
подготовка
75
минути
готвене
30
минути
общо
105
минути
Стъпки
Нарежете филето на кубчета, посолете, сложете подправките и нарязания магданоз, полейте го с лимоновия сок, смесен с майораната и оставете 1 час на студено. След това нанижете маринованите хапки на дървени шишчета и ги изпечете на скара или на оребрен тиган. И в двата случая не забравяйте да ги обръщате. Сервирайте с пресен лимон и зеленчуци и магданоз.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти