Малко осъвременен вариант.
Нужни продукти
Пакет готово царевично брашно за качамак
200 гр. сирене
1/2 пакетче масло или 3- 4 лъжици маргарин /за готвене и пържене/
червен пипер
подготовка
30
минути
готвене
15
минути
общо
45
минути
Стъпки
Сварете качамака по указания начин.
Натрошете сиренето.
Червения пипер запържете в маргарина/ маслото/.
Вземете купа и изсипете половината от качамачената смес, върху нея разхвърляйте половината количество сирене и залейте с половината от горещата мазнина.
Върху нея изсипете останалата част от качамака и повторете процедурата със сиренето и мазнината.
Така приготвеният качамак оставете да изстине и се стегне, след което е готов за консумиране.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
извинявамсе качамака се сервира топ6л а не студен