Нужни продукти
250 г. кайма
5 средно големи картофа
150 г. ориз
1 глава лук
50 мл. олио
50 мл. прясно мляко
сол
черен пипер
подготовка 40 минути
готвене 20 минути
общо 60 минути
Стъпки

Запържвате каймата с лука и черен пипер на вкус, слагате да сварите картофите и в друг съд слагате да варите в подсолена вода ориза. Когато се сварят картофите, намачквате ги, слагате вътре млякото, малко сол на вкус и черен пипер, след това взимате една тава полагате половината от картофите, върху тях каймата и след това ориза, а отгоре останалата част от пюрето. Печете около 20 минути в загрята фурна на 180 градуса. БОН АПЕТИ.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти