Как да освежим престоялото вече пиле на грил
Бързо, икономично и много вкусно! Поднесено с майонезено-млечен сос има уникален вкус.
Нужни продукти
остатъците от пиле на грил
черно пиперче
1-2 ч.ч. бяло вино
соев сос
1-2 с.л. мед
подготовка
10
минути
готвене
10
минути
общо
20
минути
Стъпки
Престоялото в хладилника пиле на грил (всички знаем как променя вкуса си) обезкостяваме и оставаме да престои в марината от черен пипер, соев сос и бяло вино. Изцеждаме и пържим в сгорещено олио. Накрая в същото олио, в което сме пържили пилето сипваме меда и 1-2 ч.ч. бяло вино за 1-2 мин. С така получения сос поливаме пилешкото.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти