Най-вкусната пъстърва на уребрен тиган
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    2 бр. пъстърва/почистена/                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 глава лук                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    соев сос                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    подправки за риба                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    лимон                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                45
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                30
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                75
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            В един дълбок съд където може да съберете пъстървата, се залива със соев сос, добавят се и подправките за риба и хубаво се намазва рибата. Нарязва се лука и лимона на кръгчета и се напъхват в рибата. Остава се да престои в марината поне около 30 мин. След това се изпича в тигана, като в тигана се изсипва и соса, който остава от марината. Приятно хапване.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти