Нужни продукти
600 г ориз
250 г гъби
150 г кашкавал
2 домати
4 ч.л. черен пипер млян
5 ч.л. сол
4 с.л. олио
подготовка
45
минути
готвене
- -
минути
общо
45
минути
Стъпки
Сварете ориза в голяма тенджера с вода.
Докато оризът се вари, нарежете гъбите и доматите на кубчета. Поръсете с черен пипер и сол. Добавете олио и ги разбъркайте, така че да се смесят в едно.
След сваряването на ориза го изсипете в тавичка с малко вода и добавете доматите и гъбите.
След което разбъркайте и поръсете с черен пипер, сол и полейте с олио.
Докато оризът се пече настържете кашкавала и след като оризът е готов, го поръсете с кашкавал и го сложете за известно време във фурната, докато кашкавалът се разтопи.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти