Панирани ролца от пилешко месо I вид
Нужни продукти
500 гр. пилешки гърди
1 глава лук
300 гр. гъби
3 кисели краставички
2 яйца
брашно
50 гр. масло
сол
черен пипер
подготовка
20
минути
готвене
30
минути
общо
50
минути
Стъпки
Запържваме в маслото нарязани на ситно, лук, гъби, киселите краставички, махаме от огъня.
Разбиваме 2 яйца и добавяме 1 с.л. вода.
Приготвяме брашното за паниране. Начукваме месото на тънко в единия край поставяме част от плънката поръсваме със сол и черен пипер и завиваме на руло. Овалваме в брашно после в яйце и пържим до златисто на бавен огън.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти