Панирано филе с плънка
Нужни продукти
4 големи парчета свинско филе
100 гр. кашкавал
100 гр. гъби
2 кисели краставички
100 гр. бекон
2 яйца
1 ч.ч. брашно
подготовка
20
минути
готвене
20
минути
общо
40
минути
Стъпки
Филето се начуква леко на тънко поръсваме с сол и черен пипер. В едната половина се редят едно в/у друго на тънко нарязан кашкавал, на тънко бекон, на тънко нарязана кисела краставичка и гъби пак кашкавал. Празната част на филето се прихлупва и краищата се начукват леко за да залепнат. Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти