![Панирано филе с плънка](/files/thumbs/5/6/6/566a727d0a69ec4daa4fda3b8f8ab59b03969b6f/1351849522__565_380.jpg)
Панирано филе с плънка
Нужни продукти
4 големи парчета свинско филе
100 гр. кашкавал
100 гр. гъби
2 кисели краставички
100 гр. бекон
2 яйца
1 ч.ч. брашно
Нужно Време
подготовка
20
минути
готвене
20
минути
общо
40
минути
Стъпки
Филето се начуква леко на тънко поръсваме с сол и черен пипер. В едната половина се редят едно в/у друго на тънко нарязан кашкавал, на тънко бекон, на тънко нарязана кисела краставичка и гъби пак кашкавал. Празната част на филето се прихлупва и краищата се начукват леко за да залепнат. Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти