Може да ги поднесете с кисело мляко със счукан чесън и копър. Рецептата може да се направи и само със сирене или с кашкавал.
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    1 кг. тиквички                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    80 г сирене                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    80 г кашкавал                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    50 г масло                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    3 яйца                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 вр. магданоз                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    черен пипер                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    сол                                    
                                
                                                                                        Стъпки
                            Измийте и разрежете тиквичките на половина и ги запечете за 5 мин. във фурната леко да омекнат.
Издълбайте средната част, да станат като лодки.
Настържете сиренето и кашкавала и ги объркайте с яйцата, наситнения магданоз, нарязаната вътрешна част от тиквичките, черния пипер и сол на вкус.
Напълнете тиквичките с връх, подредете в тавичката намазана с масло и полейте с останалото.
Запечете до зачервяване.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти