Нужни продукти
1 пиле
800 г. грах от консерва
1 гл. лук
1 ч.ч. бяло вино
1 с.л. брашно
50 г. масло
2 с.л. олио
1 к.л. индийско орехче
черен пипер
Стъпки

Нарязваме пилето на порции, изпържваме от двете страни в масло и олио и изваждаме. В останалата мазнина, пържим ситно нарязания лук, поръсваме с брашното бъркаме и заливаме с равни части вода и вино разбъркваме и добавяме пилето, грахта , индийското орехче, черния пипер и варим до омекване на месото.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
28.01.2010 г. 21:25 Полезен 20

Къв е тоя Ути или пък някой си Иван Звездев, елате да пробвате моя грах с пиле. Рецептата е доволна, манджата стана супер, макар и без индийско орехче.

Сашо Банев коментира
Подобни рецепти