Нужни продукти
500 гр. пилешко месо от филе 400 гр. пресни гъби 3 стръка лук (1 гл. лук) 1 с.л. масло 150 гр. бяло вино 250 гр. готварска сметана 100 гр. кашкавал
олио
сол
черен пипер
къри
пикантина
подправка за пиле
подготовка 10 минути
готвене 30 минути
общо 40 минути
Стъпки

Месото се нарязва на късчета слагат се подправките. В добре загрято олио се запържват месото, гъбите нарязани на филийки и лука. Гъбите си пускат малко вода, след като почти изври водата се слага маслото и виното, после сметаната. Остават се да покъкри 4-5 мин. и се настъргва кашкавала.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти