Може да ги сервирате със сварена отделно паста.
Месото се начуква, поръсва се с черен пипер и сол на вкус.
Сиренето се нарязва на кубчета.
Спанакът се бланшира за минута в подсолена вода, прехвърля се в цедка и се залива със студена вода и се отцежда.
Лукът и чесънът се нарязват на ситно.
Половината от тях запържваме в 40 гр. масло, добавяме и спанака, нарязан на едро, посоляваме и наръсваме с черен пипер, объркваме и сваляме от огъня.
Върху всяко парче месо, разпределяме спанака и сиренето и завиваме на рулца.
Закрепваме ги с клечки за зъби, и запържваме до златисто в останалото масло от всички страни и заливаме с бульона.
Оставяме да се задуши, около 20 мин.
Соса приготвяме, като запържим в олиото останалия чесън и лук, добавяме доматеното пюре, сол на вкус, захарта, черен пипер и варим малко да се посгъсти, накрая добавяме нарязания босилек.
Сервираме пилешките рула, поляти със соса.