Плескавица II
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    1 кг телешка кайма                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    300 гр бекон                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    300 гр кашкавал                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 с.л. вегета                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    черен                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    лют пипер на вкус                                     
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                20
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                20
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                40
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета.
 Каймата се омесва с вегетата и черен и лют пипер на вкус. Разстила се кръг от кайма с дебелина 1-2 см. поставя се плънката и се оформя голямо кюфте. 
Плескавицата се изпича на скара от двете страни.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти