Нужни продукти
6 свински пържоли (може и телешко)
1 супена лъжица брашно
1 супена лъжица червен пипер
малко вода
черен пипер
сол на вкус
подготовка 15 минути
готвене 90 минути
общо 105 минути
Стъпки

Смесваме брашното и червения пипер. Към тях прибавяме малко вода, за да стане гъсто като боза. Осоляваме пържолите и всяка поотделно потапяме в сместа. Поставяме ги в намазнена тавичка и ако е останало от соса поливаме върху пържолите. Наливаме малко вода до средата на тавичката. Поръсваме с черен пипер, покриваме с фолио и печем в загрята фурна 1ч. и 30 мин. до 2 часа.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
27.02.2010 г. 15:20 Полезен 28

страхотни парголки,обичам ви ,страхотно удоволствие,наздраве и даите о6те подобни ретсепти,бадете jиви и здрави и нахранени.

ivan коментира
Подобни рецепти