Специалитет Латино
Нужни продукти
250 г. пилешко месо
1 средно голям домат
1 глава лук
3 чушки
50 г. сметана за готвене
сол на вкус
1 бульон пилешки
подготовка
10
минути
готвене
30
минути
общо
40
минути
Стъпки
Месото се нарязва на хапки или се накълцва на ситно и се овалва в бульона. Домата, чушките и лука също се нарязват на ситно.
Загрява се тигана и месото се запържва, изважда се и се слагат зеленчуците, като станат готови, се връща месото, разбърква се и се прибавя сметаната. Поднася се топло гарнирано пожелание. Бон апети!!!
Mнения на кулинари
добави коментар
23.08.2010 г. 11:26
в латинска америка не се готви сас сметана. рецептата е добра но името е погре6но.
Подобни рецепти
вече има печки с 5 котлона :) ниама нуjда да махаме от котлона, слагаме месото, пук зеленчуците, пук пак месото :)...!!!