Нужни продукти
250 г. пилешко месо
1 средно голям домат
1 глава лук
3 чушки
50 г. сметана за готвене
сол на вкус
1 бульон пилешки
подготовка 10 минути
готвене 30 минути
общо 40 минути
Стъпки

Месото се нарязва на хапки или се накълцва на ситно и се овалва в бульона. Домата, чушките и лука също се нарязват на ситно.
Загрява се тигана и месото се запържва, изважда се и се слагат зеленчуците, като станат готови, се връща месото, разбърква се и се прибавя сметаната. Поднася се топло гарнирано пожелание. Бон апети!!!

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
18.06.2011 г. 14:50 Полезен 0

вече има печки с 5 котлона :) ниама нуjда да махаме от котлона, слагаме месото, пук зеленчуците, пук пак месото :)...!!!

н@алия коментира
23.08.2010 г. 11:26 Полезен 1

в латинска америка не се готви сас сметана. рецептата е добра но името е погре6но.

orlin velev коментира
Подобни рецепти