Нужни продукти
400 гр.свински пържоли от бут
200 гр. кестени
100 гр. картофи
400 гр. печурки
1 ч.ч.сметана за готвене
30 гр. краве масло
зехтин
сол и черен пипер
кимион
3 скилидки чесън
магданоз за декорация
подготовка 60 минути
готвене 60 минути
общо 120 минути
Стъпки

Начукайте всяка пържола на тънко. Овкусете ги със сол, черен пипер, кимион и зехтин. Оставете в хладилника за около 1ч., да се мариноват.
През това време пригответе плънката от половината гъби. Нарежете ги на филийки и запържете в масло. Овкусете ги със сол и черен пипер. Другата част нарежете на кубчета и запържете заедно с чесъна в загрят тиган с зехтин и овкусете.
Наредете запържените гъби на филийки върху свинското месо. Започнете подредбата от единия край на пържолата до другия. Навийте на руло и подредете в предварително намазана тавичка. Поръсете ги с кимион, черен пипер и малко зехтин.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути.
За пюрето сварете кестените като в тенджера сложите 1л. студена вода. Варете до като кестените започнат, да се напукват.
В друга тенджера сварете картофите.
Обелете кестените възможно най - топли. Освен дебелата кора махнете и тънката кожичка на кестените. Намачкайте кестените и картофите заедно със сметаната и маслото. Прибавете изпържените гъби на кубчета.

Сервирайте руладините с пюрето. Гарнирайте със стръкче магданоз.

Добър апетит !
Готвенето като страст и въображение...
http://magecreations.blogspot.com/

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти