Нужни продукти
1 кг картофи
1 буркан стерилизиран зелен фасул
1 зеленчуково бульонче
1 ч.ч. вода
6-7 скилидки чесън
1 връзка копър
оцет
олио
сол на вкус
подготовка 30 минути
готвене 10 минути
общо 40 минути
Стъпки

Обелете и нарежете картофите на парчета. Поставете ги в тенджера под налягане заедно с фасула, бульона и водата.
Варете 10 минути. Изчакайте малко да поизстине тенджерата, отворете я, изсипете в голяма купа съдържанието и го залейте с дресинг, който предварително сте приготвили от олиото, оцета, солта и нарязаните копър и чесън. Разбъркайте добре и консумирайте.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти