Нужни продукти
6 патладжана
4 с.л. галета
3 с.л. настърган кашкавал
сол
чер пипер
ситно нарязан магданоз
2 яйца
счукани ядки на 6 ореха
подготовка 30 минути
готвене 30 минути
общо 60 минути
Стъпки

Обелваме патладжана, нарязваме го на кубчета и сваряваме в подсолена вода. Изцеждаме ги върху кърпа и после смачкваме с вилица.
Прибавяме галетата, настъргания кашкавал, сол, чер пипер, ситно нарязан магданоз, яйцата и счуканите орехови ядки. Омесваме всичко много добре и от сместа правим кюфтенца, които овалваме в брашно и изпържваме.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти