Нужни продукти
2 бр. по-големи патладжана
1 голям домат
сирене
магданоз
черен пипер
чесън на прах
2 яйца
галета
брашно
олио за пържене
подготовка 30 минути
готвене 20 минути
общо 50 минути
Стъпки

Нарязваме патладжаните на шайби, посоляваме ги, да се отцедят малко, измиваме ги, разбиваме сиренето, магданоза, черния пипер и чесъна. Нарязваме домата на шайби. Мажем шайбата, патладжан със сирене, слагаме шайба, домат, пак мажем със сирене и слепваме с другата шайба патладжан. Топим в брашно, яйце и галета и пържим в сгорещено олио. Вадим ги в/у салфетка да се отцедят.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти