Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    500 гр Готово тесто                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    200гр Гъби                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    200-300 гр Колбас                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    200 гр Кашкавал                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    4-5 Кисели краставички                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    100гр Царевица                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    Доматено пюре                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    Мазнина                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    Лук                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    Маслини                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                10
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                15
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                25
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Тестото се разточва на тънка основа, прехвърля се в намаслена тава за печене и се оставя да втаса. Лукът се реже на полумесеци, гъбите и маслините на ивички, а чушките и шунката на кубчета. Лукът и гъбите се задушават, добавя се шунката, дръпва се от огъня.Готовата основа се маже със доматено пюре или лютеница, разпределя се равномерно плънката отгоре, и се пече в умерена фурна. След като е готова се поръсва с настъргания кашкавал и се пече до разтопяване на кашкавала.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти