Нужни продукти
500 гр Готово тесто
200гр Гъби
200-300 гр Колбас
200 гр Кашкавал
4-5 Кисели краставички
100гр Царевица
Доматено пюре
Мазнина
Лук
Маслини
подготовка 10 минути
готвене 15 минути
общо 25 минути
Стъпки

Тестото се разточва на тънка основа, прехвърля се в намаслена тава за печене и се оставя да втаса. Лукът се реже на полумесеци, гъбите и маслините на ивички, а чушките и шунката на кубчета. Лукът и гъбите се задушават, добавя се шунката, дръпва се от огъня.Готовата основа се маже със доматено пюре или лютеница, разпределя се равномерно плънката отгоре, и се пече в умерена фурна. След като е готова се поръсва с настъргания кашкавал и се пече до разтопяване на кашкавала.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти