Една много яка рецепта, която видях от Божидар Стоичков във фейсбук! Много ми хареса, и му поисках рецептата... споделям я с вас, ако ви хареса споделете я и вие с вашите приятели :-)
Не съм сложил количества на продуктите, защото вие сами може да прецените колко такива #вкуснотийки ще искате да хапнете.... или с колко приятели искате да ги споделите :-)
Белят се главите лук, нарязват се на шайби и се правят кръгчета от тях. Нарязваме и кашкавал на тънки лентички.
Овалваш ги в брашно, после яйце (вътре малко сол по вкус), галета и накрая ги мяташ в олиото докато са готови.
ВАЖНО: Най-голямото кръгче не се съчетава със следващото по големина, а с по-следващото, като луфта се запълва с резанчетата кашкавал.
След което ги оставяме за около час във фризера, за да стегнат.
След като ги извадим от фризера ги овалваме в брашно, после топваме в разбитите яйца (вътре може малко сол на вкус), след това ги овалваме в галета, а накрая ги мятаме в олиото до готовност.
Лесно е! Вкусно е!