Ако не желаете много майонеза може да сложите повечко кисело мляко, както и можете да си добавите няколко капки изстискан лимонов сок пожелание! Да ви е сладко!
Нужни продукти
2 - пилешки бутчета
1 - глава чесън
1 с.л. - кисело мляко
филии хляб за препичане
1 пак. майонеза
сол
черен пипер
магданоз по избор
подготовка
45
минути
готвене
15
минути
общо
60
минути
Стъпки
Пилешкото месо се сварява много добре, след което се отделя от кокалите и се пасира с пасатор или кухненски робот до не-прекалено ситно.
Прибавя се чесънът, който предварително е смачкан с машинка за чесън, след което черният пипер, солта, майонезата и киселото мляко.
Разбърка се хубаво докато се смесят всичките продукти, взимате една препечена филийка с форма каквато сте изрязали преди да ги препечете и поставяте малко от пастата и стръкче магданоз!
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти