Нужни продукти
2 пилешки бутчета
2 ч.ч. бяло вино
100 гр. кашкавал
1 ч.ч. вода
черен пипер
индийско орехче
1 с.л. готова подправка със зеленчуци
подготовка 30 минути
готвене 10 минути
общо 40 минути
Стъпки

Пилешките бутчета се посоляват със сол, черен пипер и наливаме 1 ч.ч. вода.
Пекът се до зачервяване.
Прави се сос от виното, като се загрява и се прибавя настъргания кашкавал, черния пипер и индийското орехче и подправката за зеленчуци, бърка се докато кашкавала се разтопи.
След това се заливат бутчетата, докато още са във фурната и се запичат още 10 мин..

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
13.10.2009 г. 20:35 Полезен 17

тази ретзепта не струва. jенами ми я зготви и се разочароваxме

georgi nikolov коментира
Подобни рецепти