Нужни продукти
2 пилешки бутчета
2 ч.ч. бяло вино
100 гр. кашкавал
1 ч.ч. вода
черен пипер
индийско орехче
1 с.л. готова подправка със зеленчуци
подготовка
30
минути
готвене
10
минути
общо
40
минути
Стъпки
Пилешките бутчета се посоляват със сол, черен пипер и наливаме 1 ч.ч. вода.
Пекът се до зачервяване.
Прави се сос от виното, като се загрява и се прибавя настъргания кашкавал, черния пипер и индийското орехче и подправката за зеленчуци, бърка се докато кашкавала се разтопи.
След това се заливат бутчетата, докато още са във фурната и се запичат още 10 мин..
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
тази ретзепта не струва. jенами ми я зготви и се разочароваxме