Нужни продукти
4 патладжана
500 гр кайма
4 домата
черен пипер
кимион
по желание може и чесън
сол
подготовка 30 минути
готвене 20 минути
общо 50 минути
Стъпки

Патладжаните се режат на две, изважда се средата да остане само кората. Вътрешността на патладжана се реже на малки купчета пържи се в тиган заедно с каймата и нарязаните домати, слага се кимиона, черния пипер и солта, и се разбърква докато се по-изпържи малко, след това се пълнят корите от патладжана, слагате ги в тава и във фурната. След това се наслаждавайте на вкуса им.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
14.04.2013 г. 22:23 Полезен 2

Преди да ги сложите във фурната,може да ги поръсите с кашкавал.

Ирина Ангелова коментира
Подобни рецепти