Нужни продукти
2 яйца
150 гр. разтопено масло
2 ч.ч. айрян
1 пак. суха мая
2 ч.л. сол
2 ч.л. захар
2 с.л. зехтин
брашно за меко тесто
подготовка 60 минути
готвене 60 минути
общо 120 минути
Стъпки

Всички продукти се смесват. Брашно колкото поеме, да се получи меко не лепнещо тесто.
След като се омеси хубаво. Тестото се оставя да втаса за около 30-40 минути.

Късат се топки по 150 гр. и се разточва кора дебела 5 мм. пече се върху скара с ребра или върху тефлонов тиган.

След като се изпече се намазва с масло, поръсва се с риган и чесън.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти