Руло със свинско месо
Много е вкусно.
Нужни продукти
1 кг. свински шол
2 пакетчета кайма
200 гр. бекон
1 връзка пресен лук
500 гр. гъби
сол
черен пипер
кимион
7-8 картофа
подготовка
30
минути
готвене
90
минути
общо
120
минути
Стъпки
Месото се разрязва по дължина, не до края, след това още веднъж, двете по дебели части и се начуква до дебелина 1.5 см., след това се овкусява.
Бекона, гъбите, лука и каймата се запържват. Цялата смес се изсипва върху месото и се разстила. След това се навива на руло, намазва се с мазнина и се слага във фурната да се пече на умерена температура (от време на време може да се полива със соса от месото). Картофите се нарязват на шайби и половин час преди да се извади месото се поставят картофите.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти