Нужни продукти
20 гр. мая
400 мл. топла вода
5 с.л. олио
1 с.л. захар
1 с.л. сол
3 ч.ч. брашно
шарена сол
подготовка
60
минути
готвене
30
минути
общо
90
минути
Стъпки
В 50 мл. топла вода разтваряме маята с 1 с.л. захар и оставяме за 10 минути да шупне замесване с останалата вода, олиото и солта и оставям да втаса 30-40 минути.
В голяма тава намазана обилно с олио се разстила, втасалото тесто отгоре се намазва с олио поръсваме с шарената сол и слагаме в студена фурна. Печем на умерена фурна до зачервяване. Сервира се начупена с парченца сирене. Уникално вкусно!
Mнения на кулинари
добави коментар
14.02.2013 г. 15:43
Предположих. :))) Но тук пише да печем в студена фурна. :) Искам да кажа, не вреди човек да се изказва по-смислено. Успех и на Вас.
14.02.2013 г. 08:35
Слагаш тавата и включваш тогава фурната ,това е !успех !
12.02.2013 г. 21:17
Много интересна рецепта. Само не разбирам как се пече в студена фурна? Може ли да ми обясните?
Подобни рецепти
Грешката е поправена.