Нужни продукти
300 гр патладжан
2 яйца
60 гр прясно мляко
20 гр брашно
20 гр галета
30 гр сирене
30 гр кашкавал
50 гр масло
2 с.л. олио
брашно
3 стръка магданоз
черен пипер
сол
подготовка
45
минути
готвене
20
минути
общо
65
минути
Стъпки
Опичаме патладжана, обелваме и счукваме.
Добавяме настърганите кашкавал и сирене, 1 яйце, сол на вкус, нарязан на ситно магданоз, черен пипер и галета. Обърква се леко и се правят шницели.
Панират се в брашно, разбито яйце с мляко, пак брашно и яйце.
Пържи се в масло, смесено с олио до зачервяване.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти