Нужни продукти
200 гр кайма
1 кг 500 гр картофи
4 яйца
олио
брашно
сол
магданоз
черен пипер
подготовка 60 минути
готвене 40 минути
общо 100 минути
Стъпки

Картофите се сваряват, обелват и пасират, добавяме сол и 2 яйца, ситно нарязан магданоз и 3 с.л.брашно. Омесваме тесто и правим питки, колкото длан.
Между всеки 2 питки слагаме по малко сурова кайма омесена с черен пипер, сол ако е нужно, и наситен магданоз.
Загъваме и оформяме кюфте, което панираме в разбитите яйца с малко брашно. Пържим на умерен огън от всички страни, за да не остане месото сурово.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти