Свинско месо с кисело зеле
нужно време
135 минутипорции
8трудност
- -сготвиха
2
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                     1 кг. свинска плешка                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                     1 голяма кисела зелка                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                     олио                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                     черен пипер                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                     дафинов лист                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                     червен пипер                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                15
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                120
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                135
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Нарязваме месото на кубчета, нарязваме зелето на ивички слагаме в тенджера, добавяме 1 ч.ч. сок от зелето и 1 ч.ч. вода, олио, червен пипер, черен пипер, 1-2 дафинови листа, слагаме капака и варим на тих огън 1 - 2 ч., докато омекне зелето, ако водата не се е изпарила махнете капака още малко да поври. Може да го изсипете в тавичка и да го запечете.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти